Тома Биков, кандидат, президент

Тома Биков: Бойко Рашков не е вътрешен министър, той е председател на предизборния щаб на Румен Радев

„Г-н Рашков е намерил време за две неща – да разследва кой е допуснал Бойко Борисов на една новострояща се магистрала, за да провери какво става и да покаже безобразията, които стават там и да даде интервю, в което да хвърли димка и да открие предизборната кампания“, посочи Тома Биков от ГЕРБ. По думите на Тома Биков Бойко Рашков е действал точно така и по време на кампанията миналите избори, а резултатът ясно се е видял в 46-тото Народно събрание, което беше второто подред, което не успя да състави правителство, посочи Биков.

„Готвят се определени хора от ДПС и ГЕРБ да купуват гласове. Всички тези ченгесарски номера ги гледахме на предишните избори. Този човек е председател на предизборния щаб на Румен Радев. Ако продължи, то той ще бъде следващият разследван. Всичките му димки са фалшименто, като него. Това е един фалшив герой, представящ се за пострадал от прехода, а има 19 имота и не е обяснил за имотите и парите си“, каза още  Биков.

От ГЕРБ призовават предизборната кампания да бъде битка на идеи, защото иначе според Тома Биков: „заради такива като Бойко Рашков отново няма да има редовно управление и страната ни ще затъва още повече в кризата, в която е в момента“.

 

- реклама -