Тол платформа следи превозните средства в реално време

Онлайн тол платформата за заплащане на пътни такси TollPass предлага комплексни функционалности за транспорта и интелигентни флийт решения,

които от март са достъпни не само за България, но и в Европа  и могат да бъдат тествани безплатно, съобщиха от „Интелигентни трафик системи“, цитирани от БТА.

TollPass Fleet проследява пътнически и тежкотоварни превозни средства над 3,5 тона във всички държави от Европейски съюз, включително във Великобритания,

Швейцария и Норвегия. Дигиталното решение с модерен и интуитивен интерфейс пести оперативно време и средства.

В следващите месеци предстои допълнително разширяване на услугата, като същата ще може да се ползва и в Сърбия, Черна гора, Северна Македония, Албания и Турция, които са важни за международния  трафик.

До 30 април 2023 г. услугата за GPS проследяване в европейските държави може да се тества безплатно.

Безплатният период важи и за компании, които тепърва се присъединят към тол платформата и услугите й за Европа.

Необходимото оборудване е TollPass EUROBOX, с което заплащането на тол такси става лесно, проследяването в Европа – достъпно, заплащането е към един доставчик на услугите, а справките и възможностите за контрол гъвкави и автоматизирани.

Заплащане на пътни такси за европейските държави на платформата TollPass е съчетано с онлайн услуги за мениджърите на автопаркове.

Те получават цялостно решение и могат да максимизират ефективността на превозните средства, оборудване, технологии, данни и ресурси.

„В ерата на пълна дигитализация  високотехнологичните решения стават неизменна част и от транспортния бизнес“, според екипа на „Интелигентни трафик системи“.

TollPass Fleet проследява на движението и местоположението на превозните средства в реално време, предоставя информация за начислената тол такса за всеки маршрут,

интерактивни карти с информация за пътни участъци,

гъвкави справки и автоматизирани отчети спестяват време. Бързи настройки, с които мениджърите контролират управлението на превозните средства и тяхната скорост и се грижат за безопасността на движението и на водачите.

Високотехнологични услуги като TollPass Fleet на компанията са смарт дигитално решение за управление и постигане на по-висока ефективност на транспортните средства и на бранша на тежкотоварните превози.

„Интелигентни трафик системи“ АД  е национален доставчик на услуги за електронно таксуване на пътни такси  – електронни винетки и тол от 2019 г. и официален партньор на Агенция „Пътна инфраструктура“.

- реклама -