Тежка катастрофа след гонка с полицията (снимки)

Тежка катастрофа след гонка с полицията приключи с няколко пострадали и арести, предава dariknew.bg

Произшествието е с няколко коли е станала. То е станало в центъра на София, твърди медиата, цитираща от СДВР и столичната Спешна помощ. Шофьор на автомобил не се е подчинил на полицейско разпореждане да спре за проверка.

Последвала е кратка гонка с полицията, която е завършила с катастрофа. Трима мъже са пострадали, двама са откарани в Пирогов, а един е прегледан на място.

Пострадал е шофьорът на „автомобила-беглец“. В самата кола е имало четирима души.

Водачът на трети автомобил, засегнат от гонката, също е пострадал.

Полицейското присъствие на мястото е засилено. Според очевидци са били извършени и арести.

Сигналът за произшествието е подаден в 15,38 часа. Инцидентът е станал на бул. Тодор Александров преди бул. Христо Ботев в посока Люлин.

Линейката е стигнала до мястото на инцидента за 5 минути, като на място е установен тежко пострадал мъж, който е откаран към Пирогов.

Шофьор опита да избяга от проверка и причини тежка катастрофа

Предният подобен случай на тежка катастрофа заради опит за бягство от проверка беше през октомври миналата година. Тогава водач на лек автомобил не се подчини на полицейско разпореждане и пробва да се измъкне. При опита за бягство обаче се блъсна в джип и бус на светофар на кръстовището на „Опълченска“ и „Цар Симеон“.

В резултат леко пострада жена. Мъжът, който се опитал да избяга от полицията, беше задържан. Тогава се появи информация, че по пътя си шофьорът ударил последователно около 20 коли.

 

- реклама -