Тежка катастрофа: Два автобуса се блъснаха в София,11 пострадали, сред които и дете (Обновена)

Тежка катастрофа: Два автобуса се блъснаха на Сточна гара.11 души, сред които и 7-годишно дете, са леко пострадали, съобщиха за NOVA от СДВР. На място са пристигнали 7 линейки и са траспортирали някои от пострадалите в лечебни заведения. Други са отказали хоспитализация.

Катастрофата между два автобуса на столичния градски транспорт е станала на бул. Ген. Данаил Николаев малко преди кръговото на Сточна гара. Автобусите са се врязали един в друг, съобщиха очевидци пред Flashnews.

Инцидентът е станал около 11 ч. на бул. „Данаил Николаев“ и ул. „Бяло море“. Веднага на място са изпратени седем линийки, съобщиха за bTV от Спешна помощ. Има и екипи на пожарната.

По първоначална информация седем души са леко пострадали. Сред тях има и дете. Петима от тях са откарани към ИСУЛ, а двама – към „Пирогов“.

Предполага се, че на един от шофьорите му е прилошало. Изясняват се причините за инцидента.

Инцидентът е станал на спирка на кръстовището на бул. „Данаил Николаев“ и ул. „Бяло море“ между автобуси, движещи се по линии 11 и 413. Сигналът е подаден минути преди 11.00 ч.

Инцидентът е възникнал в бус лентата. На място има пожарна, няколко полицейски коли и линейки. Движението е затруднено, колите се отбиват в крайна лява лента.

 

Още по темата:

- реклама -