Терминаторът Шварценегер

Терминаторът се завръща: Арнолд Шварценегер отново влиза в култовата роля

Холувудският актьор Арнолд Шварценегер съобщи, че се връща към ролята на Терминатора в шестата част на едноименния филм.

На филмовия фестивал в Кан бившият губернатор на американския щат Калифорния поясни, че наскоро се е срещнал с режисьора Джеймс Камерън и двамата са обсъдили продължението на култовия блокбастър.

„Филмът се завръща. Той се движи напред. Камерън има добри идеи как да продължи. И аз ще бъда там“, заяви 69-годишният актьор.

Арнолд Шварценегер в Кан

На 4 април Шварценегер опроверга слуховете, че отказва да се снима в продължението. Именно тогава той обяви, че очаква с нетърпение да бъде поканен в следващия филм.

Петата част от поредицата „Терминатор: Генезис“ на режисьора Алън Тейлър излезе на екран през лятото на 2015 и генерира приходи от 440 милиона долара. Филмът с Арни, който се връща в ролята на робота убиец Т-800, бе приет нееднозначно от публика и критика.

Всички серии на „Терминатор“ събраха над 1,4 милиарда долара от прожекции по кината. Първата част е заснета от Камерън през далечната 1984 година.

- реклама -