Телевизия ММ стартира новия си проект ‘’CONNECTIONS’’с DJ сет от нос Калиакра

Популярният тандем Balthazar & Jackrock гостуват в първото издание на CONNECTIONS  със свой 90 минутен DJ сет. Гледайте повторението в сряда, 2 септември от 21ч. на фейсбук страницата на телевизия  ММ

Поредицата от красиво заснети изпълнения на български и международни артисти, ще бъде излъчвана всеки последен четвъртък от месеца от 21ч. в ефира на първата музикална телевизия в България ММ, както и на сайта mmtvmusic.com. През последните няколко месеца медията успешно се налага като модерна дигитална платформа за музика и лайфстайл, с акцент производството на собствено качествено съдържание.

CONNECTIONS  е авторска идея и продукция на екипа на медията, която във всеки епизод ще свързва по оригинален начин хора, музика и известни природни забележителности.

Това ще дава възможност на артистите за изява в нeобичайна среда и ще им помогне да продължават да достигат до феновете си в тези трудни за музикалния бизнес времена. На свой ред  зрителите ще могат да се наслаждават на перфектна визия и звук и да се пренесат на красиви места от удобството на домовете си.

Освен по телевизия ММ феновете на електронната музика ще могат да следят предаването във Фейсбук, Инстаграм, Туитър и YouTube канала на MMTV.

По света подобни проекти има от 2016г, като те се излъчват основно по социалните медии. Първите и най-известни са французите от Cercle, с чийто основател Дерек Барбола, екипът на телевизия  ММ разговаря по време на Amsterdam Dance Event 2019.

За първи път сега ММТВ го стартира в тв ефира на България, което прави ‘’CONNENCTIONS’’ уникален.

Първият епизод  на  CONNECTIONS с  Balthazar & Jackrock бе излъчен на  на 27 август, четвъртък от 21:00ч. по телевизия ММ и на mmtvmusic.com.

Гледайте повторението в сряда, 2 септември от 21ч. на фейсбук страницата на телевизия  ММ.

@MMTVMusic

Визуалният пърформанс бе заснет в началото на този месец на залез слънце от нос Калиакра.

Заснемането на предаването е съобразено с COVID-19 и се реализира без или с минимално количество публика.

 

ЗА BALTHAZAR & JACKROCK

Balthazar & JackRock са едни от символите на българската техно сцена повече от 20 години. Днес те са в кулминацията на тяхното музикално пътешествие с участия по цял свят, множество Beatport чарт хитове, общ трак с Richie Hawtin, регулярни рилийзи за лейбъла на Monika Kruse – Terminal M, както и скорошният им дебют за техно лейбъл №1 в света – Drumcode на Adam Beyer.

ЗА ММТВ

Първата музикална телевизия в България се завърна отново, носейки наследството на силния си бранд и създавайки нова концепция за хибридно разпространение по интернет и в домовете на хората чрез IPTV приемници. Освен 24 часа онлайн на mmtvmusic.com, програмата на ММТВ може да гледате, ако сте абонат на Vivacom (205 канал), Bulsatcom Fusion, Neterra TV, NET1, СКАТ, KiVI TV, TiVi.bg, а нашите сънародници извън пределите на България могат да ни гледат по BGtime.tv и Elemental.tv.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

- реклама -