Galaxy Z Flip

Телефон от бъдещето: Вижте новия Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Electronics представи Galaxy Z Flip – нов сгъваем смартфон. Създаден с първото по рода си сгъваемо стъкло, новият модел буквално “огъва” законите на физиката.

6,7-инчовият дисплей се сгъва в стилен и компактен формат и се побира в дланта на ръката. Телефонът е създаден с иновативна Hideaway Hinge (скрита панта).

С него може да снимате, споделяте и разглеждате съдържание без докосване на устройството.

„В Samsung се почувствахме окуражени от вълнението за Galaxy Fold. Galaxy Z Flip е важна следваща стъпка, тъй като ние се стремим да изградим категорията на сгъваеми устройства, като предлагаме на потребителите нов формат на корпуса, нов дисплей и най-важното – нов вид мобилно изживяване“, заяви TM Roh, президент и директор на Mobile Communications Business в Samsung Electronics.

Модата среща технологиите

Компактният и стилен дизайн на Galaxy Z Flip е създаден за тези, които възприемат технологиите като начин да изразят себе си. И всички нововъведения, които влизат в Galaxy Z Flip, гарантират, че това ще е така.

 

  • Стил, който се побира в джоба – Създаден да бъде максимално удобен, Galaxy Z Flip се сгъва до размера на портфейл, така че лесно да го поставиш в джоба или чантата си. Когато е затворен, той е стилен, компактен, с размер на дланта. Когато се отвори, размерът на екрана му почти се удвоява, за да разкрие зашеметяващ 6.7-инчов дисплей. Със своята стилна цветова гама, елегантни заоблени ъгли и сгъване напред, което се затваря със приятно щракване, Galaxy Z Flip със сигурност ще привлече погледите на мнозина.

  • Първият смартфон със сгъваем стъклен дисплей – Galaxy Z Flip разполага с Инфинити Flex дисплей с патентованото Ултра тънко стъкло (UTG) на Samsung, което го прави по-тънък, с елегантен, първокласен вид и усещане, невиждани досега при сгъваемите устройства. Центрираното изрязване на дисплея означава също, че няма прорез в горната част и никакъв повод за разсейване на погледа. За пръв път Samsung въвежда в свое устройство съотношение на екрана – 21:9, за да можеш да се насладиш на още повече от любимото си съдържание.
  • Нова скрита панта – Скритата панта (Hideaway Hinge) на Galaxy Z Flip е произведение на инженерното изкуство. Подкрепена е от двоен CAM механизъм – малък, но изискано проектиран, за да гарантира, че всяко завъртане и сгъване е гладко и стабилно. Galaxy Z Flip може да остане отворен под различни ъгли, като екран на лаптоп. Системата със скрита панта (Hideaway Hinge) също интегрира новата технология на Samsung против замърсяване, която използва найлонови влакна, изработени чрез специална технология, за да отблъсква замърсявания и прах.

Galaxy Z Flip ще се предлага в лимитирани бройки в цветовете Огледално лилаво и Огледално черно от 21 февруари 2020 г.

- реклама -