певици
Тейлър Суифт

Тейлър Суифт с шокиращи разкрития в съда

Певицата Тейлър Суифт влезе в съдебната зала, за да свидетелства по гражданско дело срещу бившия радиоводещ Дейвид Мюлер. Суифт го обвинява, че я е опипвал през юни 2013 г. Звездата нарече случилото се „ужасяващо и шокиращо“ изживяване.

„Това, което г-н Мюлер направи, беше умишлено„, заяви Суифт пред съдебните заседатели в отговор на въпросите на защитата на радиоводещия. Тя допълни, че мъжът е бръкнал под полата ѝ и я е хванал за дупето.

След инцидента от екипа на Тейлър Суифт се оплакват на шефовете на радиото, в което Мюлер работи, и той е уволнен.

Дейвид Мюлер съди певицата за лъжливо обвинение и твърди, че тя е трябвало да се оплаче в полицията, вместо на шефовете му. Той иска компенсация от 3 милиона щатски долара за нанесени щети.

От своя страна Тейлър Суифт предяви контраобвинение за сексуално посегателство и поиска обезщетение от 1 долар, ако докаже, че Мюлер е виновен. Целта на певицата е „да послужи за пример на други жени, които могат да се противопоставят публично на подобни скандални и унизителни действия“.

Освен нея, в делото ще свидетелстват диджеят, бившият му шеф и приближени на Тейлър Суифт.

Дейвид Мюлер, тогава 51-годишен, бил сутрешен водещ на радиостанция за кънтри музика. Той трябвало да отиде на концерт на певицата в „Пепси сентър“ в Денвър. Диджеят бил зад сцената заедно с приятелката си, когато срещнали Тейлър Суифт. Снимали се и се разделили. По-късно обаче телохранителят на поп звездата обвинил Мюлер, че е бръкнал под полата на изпълнителката и я е хванал за задните части. Диджеят отрекъл твърденията му и предложил да повикат полиция. Той и приятелката му били изведени от концертната арена и член на антуража на Тейлър се обадил на началника му. Така мъжът бил уволнен.

Мюлер твърди, че не е опипвал певицата и я обвинява, че е съсипала кариерата му с фалшиви обвинения.

Какъв ще е изходът от делото ще решат съдебните заседатели, които са 6 жени и двама мъже, отбелязва CNN.

- реклама -