Тази дама ли разведе Борис Джонсън?

Бившият британски външен министър Борис Джонсън сe сближил с 30-годишната Кери Саймъндс, която заема поста на директор по комуникациите на  Консервативната партия на Великобритания, съобщава The Sun .

Отбелязва се, че Кари и Джонсън са били виждани заедно навсякъде – както на лични срещи, така и на работни събития. Бившият министър непрекъснато й пишел съобщения и веднъж изпратил колата си за нея. Дали това обаче е причината за развода му?

Колегите на 54-годишния политик за пръв път забелязали, че е хвърлил око на дамата през февруари 2018 г. Оказало се, че на Свети Валентин Саймъндс и Джонсън вечеряли заедно в един от лондонските ресторанти.

„Техните близки отношения не са тайна за никого от няколко месеца. Не можехме да не забележим признаците. Всички ги виждаха. Правилно ще е да се каже, че те много се сближиха и между тях има доверие и приятелски отношения, цитира изданието свой източник.

Джонсън се е разделил със съпругата си след 25-годишен брак, стана известен преди седмици. В съвместно изявление, бившата двойка заявява, че Борис Джонсън и Марина Уилър ще останат приятели.

- реклама -