бащи

Татко или дядко: 5 звезди, които станаха бащи над 50

Предлагаме ви една своеобразна класация на известни в киното мъже, които от заклети ергени се превърнаха в грижовни бащи. При това на години, които съвсем не се свързват с подобни емоции.

Ето кои са звездните татковци над 50:

Куентин Тарантино

сн. БГНЕС

През февруари 2020 г. Куентин Тарантино стана баща за първи път. Емблематичният режисьор, който наскоро навърши 57 години, и съпругата му, 36-годишният израелски модел Даниела Пик, се ожениха преди две години. Преди да се срещне със съпругата си, Куентин говори доста категорично за брака и децата, но по-късно промени мнението си. След раждането на наследника режисьорът дори си помислил да прекрати кариерата си, защото това му пречи да прекарва цялото свободно време със семейството си.

Джордж Клуни

сн. в. Сън

Любимецът на дамите Джордж Клуни и адвокатката Амал Аламудин се ожениха през 2014 година. На 55-годишна възраст актьорът за първи път стана баща – през 2017 г. Амал роди близнаците Александър и Ела. Интересното е, че малко преди да срещне съпругата си, Джордж, подобно на Куентин Тарантино, твърдеше, че не възнамерява да се жени и да има деца. Никога не казвай никога!

Хю Грант

Хю Грант
сн. БГНЕС

Този холивудски красавец беше известен със своите любовни афери не само на екрана, но и в реалния живот. Хю се срещаше с една колежка, след това с друга и дори беше замесен в секс скандал, но през 2011 г. неочаквано за всички стана баща. За 50-годишния Грант първата бременност на китайската актриса Тинглан Хонг, която му роди дъщеря, беше изненада. Не знаем дали актьорът е бил изненадан когато разбрал, че Тинглан очаква второ дете. Но тя ражда син почти едновременно с друга любима на Грант – телевизионната продуцентка Анна Еберщайн, която също ражда син, което кръщава Джон. През 2018 г. Грант най-накрая се реши и направи предложение на Еберщайн. Сега двойката има три бебета, които растат.

Ричард Гиър

Първият наследник на актьора е роден, когато Ричард е на 50 години. „Изобщо не съжалявам, че станах баща толкова късно. Ако бях по-млад, щях да продължа да търся своя път в живота, да се тревожа за развитието на кариерата си. На 50 вече съм напълно готов да се посветя на отглеждането на друг човек “, каза Гиър. Синът на звездата, на име Хоумър Джеймс Гиър, е роден през 2000 г. от втората му съпруга, актрисата Кери Лоуъл. Само преди година на 70 актьора посрещна и втория си син Александър, a през 2020 се роди и третото момче на Ричърд.

Стив Мартин

Комедийната звезда Стив Мартин стана истинският рекордьор на нашия рейтинг. Първото дете на звездата се появи, когато той е на 67 години! През 2012 г. съпругата му Ан Спрингфийлд, която по това време е на 41 години, роди момиче. Двойката внимателно скри тази новина от пресата и не планираше да покаже на репортери снимката на наследницата. Пресата така и не успя да разбере подробности за събитието.

- реклама -