цигански хороскоп, хора, характер,

Таро хороскоп за 2023 г.: Една от зодиите ще сбъдне най-голямата си мечта

Каналът Vbox7 публикува таро хороскоп за идната 2023 година. Представяме ви първа част, която е за зодиите Овен, Телец и Близнаци.

Ето и какво ви очаква за новата година, според зодията ви:

Овни, около вас през 2023 година ще има много фалшиви хора. Не ви ли омръзна от тях, от фалшивите игри, любови и приятелства? Първата таро карта е „Маски“, която определя вашата 2023 година: сега е време маските да паднат и тайните да се разкрият. Втората карта за вас е книгата, която ви показва, че трябва да четете повече книги. Да гледате да се образовате, обогатявате или да отидете на астролог. Книгата освен информация, означава и тайна, което отново ви показва, че маските падат и тайните се разкриват. Съветът към вас е карта Талисман. Може да си вземете някакъв камък или кристал, да си вържете червен конец да си сложите синьо око – талисман който да ви пази през цялата година. Така че, овни, свалете маските и разобличете и вашите талисмани.

Телци, тази година първата карта, която ви се падна, е „Завист“. Очевидно големите ви успехи през новата година ще ви спечелят много завистници. Ама защо изобщо допускате такива хора до себе си? Втората карта, която описва вашата 2023 година, е „Мишки“. Първата карта се потвърждава с втората – „мишките“, това са хора, който се крият и няма да се покажат какви са. Мишките крадат и тихичко седят до вас без да ги забележите, така че се пазете и бъдете нащрек. Я отидете и направо си купете една отрова за мишки!  В крайна сметка, съветът към вас е „Сила“. Тази карта показва, че ще успеете да победите тези неща до края на година и ще разберете кои са хората, които ви правят мръсно.Не се притеснявайте! Колкото и проблеми да се създават около вас, вие ще успеете да ги надвиете и победата е ваша.

За зодията Близнаци първата карта е „Страх“. Тя предсказва, че може да започнете годината с много страхове и колебания. Очевидно има нещо, което ви притеснява и дърпа назад. Помислете какво е то. Нека да видим какво ще каже следващата карта. „Отворено сърце“ – разковничето е да отворите сърцето си. Подчертавам: сърцето, а не краката! Отървете се от страховете, като се впуснете безразсъдно в това, което сте планирали. Съветът към вас е: картата на „Звездите“. „Звездите“ показват, че вашата най-голяма мечта ще се сбъдне през 2023 г.

- реклама -