Шарън Стоун

Тайните на Шарън Стоун за перфектна форма дори и на 62

62-годишната актриса и модел Шарън Стоун отново остави без думи всички, които се опитват да постигнат перфектната й форма.

За Стоун изглежда годините са просто число, а последните й инстаграм снимки накараха дори 20-годишните девойки да й завидят благородно. Как обаче актрисата поддържа своето тяло?

Звездата никога не е криела начините за поддържане на добрата си форма. Един от тях е редовното спортуване. Тя тренира между три и четири пъти седмично и съветва всички жени да отделят поне по 30 минути на ден за тренировка. Актрисата също така практикува пилатес и йога, които освен че поддържат физиката й, влияят чудесно и на психиката й. Стоун казва, че тези упражнения я отпускат и й помагат да се почувства по-спокойна.

Диетата на талантливата актриса включва детоксикиращ чай и ограничаване на въглехидратите.

Избягва и алкохола. Изкушението, което си позволява понякога, е парченца черен шоколад.

Стоун е много внимателна и с грижите, които полага за своята кожа. Тя почти не излиза навън без да е взела необходимите мерки за предпазване от слънцето, което ускорява процеса на стареене.

В инстаграм профила си актрисата публикува снимка, на която се наслаждава на слънчевите лъчи край басейна в компанията на своя домашен любимец.

На друг кадър Стоун е с маска на лицето под формата на шлем. Въпреки шеговития елемент, снимката предизвика възхищението на всички заради възхитителната фигура, която показва актрисата. Коментарите гласяха: „Иска ми се да имах твоето тяло…”, „Изглеждаш невероятно”, „Безспорно най-красивата жена на планетата!”.

През 2001 г. актрисата претърпява интрацеребрален кръвоизлив. Възстановяването й отнема седем години, но тя не се предава. Днес  Стоун е по-щастлива от всякога, а усмивката не слиза от лицето й. Дори на 62 години, Шарън Стоун продължава да пленява мъжете и да буди възхищението на жените.

Автор: Мария Николова

- реклама -