Тайните на кралския двор: Принц Филип обичал флирта, закъснял на собствената си сватба заради жена

Говори се, че преди да се омъжи за кралица Елизабет II, принц Филип обичал да флиртува с всяка жена, която му се стори симпатична. Той даже закъснял за сватбата си, защото бил улисан в разговор с друга жена. Връзката му с руска балерина също е публична тайна.

Упоритите слухове, че принц Фипил е имал серия от любовни афира през времето на брака му с кралица Елизабет, намират своето потвърждение в новоиздадена книга, пише Мирър. Според нея Херцогът на Единбург е имал романтични връзки с известни жени и с други, които са били счетани за близки приятели на кралското семейство.

Сред тях са актрисата Пат Къркуд.

А също и телевизионната водеща Кейти Бойл, а също така Сюзън Барантес, майката на Сара Фъргюсън.

Дори има книга с аферите на принца. Освен с тези жени се говори, че принцът имал и връзка със своя позната от детските години Хелън Кордет, която никога не признава от кого са двете й деца.

 За съжаление нито едно от тези твърдения не са доказани, въпреки, че в книгата се говори за възхода и спадовете в кралския брак. Според слуховете принц Филип имал любовни отношения и с писателката Дафне дю Морие, както и с актрисите Ана Мейсис и Мерл Оберон.

 

От всичките жени, с които Филип е имал връзка единствената, която признава че принцът се забърква в много афери е писателката Сара Бредфорд, предават от kanal5.com.

Но съпругът на Елизабет II още през 1992 г опровергава всякакви слухове по негов адрес за изневерите му с жени.

Той споделя, че  животът му преминава все едно е под полицейски надзор и даже да е имал намерение да кръшне на кралицата е нямал такава възможност.

 

- реклама -