Тома Биков ГЕРБ

Т. Биков: БСП се трансформира във фалшив сайт с гл.ред. Е. Йончева – ВИДЕО

ГЕРБ твърдо стоят зад министъра на културата Боил Банов и действията му като министър.

„Днес пощенската кутия Елена Йончева си позволи отново да разхвърля в цялото медийни пространство едни „новини“, едни страшни неща и аз твърдя, че това е следствие на голямата жега, която напоследък тя трябва да гаси покрай себе си„, заяви в кулоарите на парламента Маноил Манев от ГЕРБ.

Всички тези обвинения срещу нея не били случайно. За ГЕРБ аферата „Ало, Банов е“ е фалшива новина. За разкритията днес имало дела.

За Манев Елена Йончева отдавна не е журналист, а политик. Още преди десет месеца в медиите е излязла информация, че културното ведомство съди некоректната фирма. „Няма такова нещо за пазарлъци“, отсече Маноил Манев.

Според него целта на днешната информация е да се отклони вниманието от офшорките, с които е замесено името на Йончева.

Т. Биков настоя социалистката да спре да се нарича разследващ журналист.“Това преди време се наричаше долнопробнодоносничество с фалшива информация“

В момента се водела черна кампания срещу ГЕРБ.

“ БСП отпартия се трансформира във фалшив сайт и негов главен редактор е госпожа Елена Йончева, собственик на фшорки“, обяви Биков. Самата партия скоро щяла да се превърне в офшорна компания. От там работели с долнопробни средства.

 

 

 

 

- реклама -