Сватбената рокля на Меган Маркъл дело на Живанши и струва 200 хил. паунда

Сватбената рокля на Меган Маркъл e дело на Живанши. Булката е с дълъг воал, който е по-къс от този на Кейт Мидълтън, заради йерархията.

Меган Маркъл изненада мнозина, след като избра Клеър Уейт Келър – британската дизайнерка, работеща за френската модна къща „Живанши“, да сътвори сватбената й рокля, пише в. „Дейли мейл“.

Роклята е с изчистена линия, почти без дантела. Раменете са разголени, но прекалено.

Роклята е с 5-метров шлейф с копринен тюл, бродиран с цветя от държавите, членуващи в Общността на нациите. Всяко от растенията е типично за отделните 53 страни, от организацията.

Меган Маркъл избра британската дизайнерка Клеър Уейт Келър. Тя е първата жена артистичен директор на френската къща за висша мода „Живанши“. Преди това Келър е била дизайнер на модна къща „Клои“.

Според Франс прес булчинската рокля на Маркъл е подчертала по прекрасен начин снажния й силует. Тя се е отличава с изящество и елегантност, дължащи се на кройката, дантелите и бродериите.

В тоалета личат чистите линии на „Живанши“, деколтето тип „лодка“ и ефирно оформената талия. Роклята е с 5-метров шлейф с копринен тюл, бродиран с цветя от държавите, членуващи в Общността на нациите. Всяко от растенията е типично за отделните 53 страни, от организацията.

Миналия месец принц Хари стана посланик на младежта на Общността. При вида на булката, младоженецът не можа да скрие възторга си: „Изглеждаш прекрасно!“

 

 

Меган била силно впечатлена от майсторството на Келър. Тя нарочно избрала нея за булчинската си рокля, за да промотира британския талант. Двете дами работили заедно над тоалета.

Младоженката има и тиара, взета на заем от кралицата.

- реклама -