американките Кардашиян

Сурогатна майка ще роди дете на Ким Кардашиян и Кание Уест през януари

Бебето на Ким Кардашиян и Кание Уест ще се роди през януари

Третото бебе на звездите е заченато благодарение на сурогатна майка. То ще се роди през януари идната година, потвърдиха близки до звездната двойка.

„Цялото семейство е изключително щастливо. Ким проучваше въпроса за сурогатството в продължение на месеци, докато накрая не откри и перфектната кандидатка за целта“, сподели източник пред сп. „Пийпъл“.

По-късно таблоидът „Ти Ем Зи“ разкри пък, че новото попълнение в семейство Уест най-вероятно ще е момиченце. То ще бъде второто момиченце за щастливите родители след дъщеря им Норт, която в момента е на 4 годинки.

През юни реалити особата Ким Кардашиян и рапърът Кание Уест сключиха сделка с около 20-годишна сурогатна майка за колосалните 113 000 долара

Наета бе да износи третото им дете. Таблоидният сайт „Ти Ем Зи“ дори издаде, че ако тя роди здрави близнаци, ще се облаже с допълнителни 5 бона.

Срещу съблазнителния чек обаче сурогатната майка ще трябва да се съобрази с не едно или две ограничения. Според клаузите в договора между нея и звездната двойка, тя ще бъде лишена от всякаква сексуална дейност преди раждането. Както и три седмици след ембрионалното имплантиране. Освен това след оплождането ще й бъде е забранено да се къпе във вана с топла вода и да посещава сауни. Няма да може да си боядисва косата. Да яде сурова риба. И ще има право на една-единствена напитка с кофеин за целия ден.

За желанието си да дари съпруга си с трето дете чрез сурогатна майка Кардашиян говори отдавна в риалити предаването си Keeping Up With The Kardashians. Причината е, че малко преди раждането на второто си дете Сейнт, звездата беше предупредена от докторите, че страда от плацента акрета. И че следващата й бременност може да е фатална както за плода й, така и за самата нея.

- реклама -