Мис Вселена

Студентка от Франция е новата Мис Вселена (СНИМКИ)

23-годишната студентка по стоматология от Франция Ирис Митнаер спечели годишния конкурс за красота „Мис Вселена“. Тази година домакин на бляскавата тричасова церемония бяха Филипините.

Miss Universe

Мис Франция е родом от град Лил. Тя успя да грабне короната в оспорвана борба с други 85 съпернички.

За първа нейна подгласничка беше избрана Мис Хаити, Ракел Пелисие, а Мис Колумбия, Андреа Товар, бе обявена за втора подгласничка.

Miss Universe

Във финалния кръг на въпрос за бежанската криза Мис Франция подчерта ползите от отворените граници. „Във Франция ние искаме да имаме колкото се може по-голяма глобализация. Искаме да имаме колкото се може по-голям обмен на хора. Може би някой ден това ще се промени, но сега границите са отворени. Отворените граници ни дават възможност повече да пътуваме по света и да откриваме повече неща за това, което го има по света.“

Друга от финалистките Мис Кения обяви, че президенството на Доналд Тръмп може би не е избор на много хора и разделя Съединените щати.

65th Miss Universe pageant coronation

Миналата година победителка в надпреварата по красота стана Пия Вурцбах от Филипините след гаф на церемонията по връчване на наградата – носителят на награда „Еми“ Стив Харви погрешка постави короната на Мис Колумбия. Минути по-късно Харви поправи грешката си и се извини на Вурцбах и на Мис Колумбия – Ариадна Гутиерес.

- реклама -