останки запалиха ученшчка възрастна жена блъсната мъж младежи маскирани гимназия

Страшна трагедия във Варна: Мистериозна смърт покоси 14-годишния Дейман!

Страшна трагедия във Варна заради мистериозната смърт на 14-годишния Дейман Душев

Тялото на ученика от Първа езикова гимназия в града е било намерено рано сутринта в събота на улицата. Детето издъхнало на тротоара на ул. „Осми Приморски полк“ – на метри от блока, в който живее. При огледа органите на реда не са установили следи от насилие. Причината за смъртта ще бъде установена след аутопсия.

„Към момента не са установени каквито и да било данни за извършено криминално престъпление спрямо лицето“, съобщи говорителят на ОД на МВР Варна. Засега обаче се работи по две версии – нещастен случай или самоубийство. Момчето е паднало от 6 етаж, от апартамента, където живеело. По перваза на прозореца е личала следа от стъпката му, направена преди фаталния скок, съобщи „Труд”. Все още не са направени аутопсия и съдебна експертиза.

Районна прокуратура Варна наблюдава разследването на трагичния инцидент. Като е образувано досъдебно производство за склоняване към самоубийство.

Според сайта „Варна утре” има вероятност Дейман да е станал жертва на побой.

За часове страшната вест се разпространи сред тийнейджърите в Морската столица. Десетки деца изразиха скръбта си във Фейсбук. Повечето са категорични, че не става въпрос за самоубийство, защото Дейман обичал живота и имал ясна цел за бъдещето си. Негов познат пък твърди, че вечерта двамата се засекли в местна дискотека. Какво е станало след това обаче, трябва да бъде изяснено от следствените органи.

Дейман бил спортист, тренирал е ММА, печелил е много награди.

- реклама -