Страховитите предсказания на Нострадамус за 2023 и за смъртта на Елизабет II

Пророчествата на Нострадамус са предвидили

много важни световни събития. Гадателят твърди, че корените на предсказанията, които публикува, се основават на критична астрология, която той обяснява, че е астрологията на преценката или оценка на стойността на събитието. Той изучава астрология заедно с различни окултни науки и ги комбинира, за да направи своите прогнози.

В четвъртък кралица Елизабет II, една от най-влиятелните фигури в световната история през ХХ век, почина. Тя е била свидетел на много от най-важните събития, случили се на Земята по време на нейното управление – най-дългото в историята на Великобритания. Логично смъртта на кралицата предизивка много реакции по света и стана причина да се припомни пророчеството на Мишел дьо Нострадамус, който преди почти 500 години възвестява края на британския трон.

Какво е предсказал Нострадамус за 2022 г.?

За тази година предсказанията му включват глобално разтърсване, с природни катаклизми, началото на нова световна война и сбогуването на една кралица, което ще доведе до глобален хаос и борби за власт, както и падане на метеорит, икономически колапс и земетресения.

Какво каза Нострадамус за смъртта на кралица Елизабет II?

В началото на 2022 г. в Above top secret forum едно от най-известните издания за теорията на конспирацията се спекулира, че едно от пророчествата на Нострадамус, публикувано през 1555 г., се отнася към днешния момент. В неговия текст Century 8 Quartet 97 Нострадамус предрича следното:

„В края на войната великите сили се сменят. Близо до брега се раждат три красиви деца. Те ще унищожат хората, когато пораснат. Те ще променят кралството и няма да го видят да расте повече“.

Как да тълкуваме текстовете на Нострадамус?

Според специалистите, децата, за които Нострдамус говори в предсказанието си са принцовете Уилям, Хенри и принцеса Беатрис и всички внуци на кралица Елизабет II и принц Филип. Войната, която описва пък е войната за Малвинските острови, за които Обединеното кралство оспори с Аржентина през 1982 г. Колкото и да е странно, седем дни след края на конфликта принцеса Даяна, принцеса на Уелс, ражда Уилям, първородния си син.

Докато крайбрежието може да се отнася до река Темза, която пресича Лондон, или Атлантическия океан, който заобикаля Обединеното кралство и е основен ключ към британската идентичност като островна нация. По този начин пророчеството би предупредило, че след смъртта на кралицата британската монархия ще бъде обречена да изчезне.  Между другото това би било предзнаменование, че новият крал крал Чарлз III няма да прекара много време на трона, поради напредналата си възраст. Докато наследникът му, принц Уилям, може да превърне страната в република за втори път в нейната история.

Тежки са виденията на Нострадамус и за 2023г.

От икономически кризи, срив в пазарите, нетипични политически събития и драматична деградация в действията и чувствата на хората – предсказанията на Нострадамус за 2023 далеч не прогнозират светло бъдеще, така че мнозина се надяват те да не се сбъднат.

От климатична гледна точка, необходимостта от пречистване и ребалансиране на планетата ще доведе до урагани, наводнения, земетресения и вулканични изригвания. Нострадамус пророкува, че през 2023 ще започне нова ера както в календара, така и в реалността ни.

2023 ще е година, която ще донесе

едновременно трагедии и разкрития. Този критичен период не означава задължително край, а по-скоро фундаментална трансформация на света, в който живеем, прераждане на човечеството на духовно ниво.

 

 

 

 

 

 

 

Ето какво предсказва Нострадамус за 2023:

Гражданска война в Америка

Възможно ли е наистина САЩ да се сблъска с възможността за гражданска война през 2023? Според пророчествата на Нострадамус, подобно събитие може да се случи, заради бедност и политическа нестабилност.

Разрушение на Голямата империя

Френският пророк предсказва възможна разруха на голяма империя (вероятно Русия или Китай). Освен това, голямата вероятност за глобална катастрофа ще причини много жертви. В условията на война могат да избухнат битки по суша и море през 2023.

Европейските страни ще са изправени пред демографски срив

Според Нострадамус държавите в Европа ще се сблъскат с проблеми с населението, вероятно резултат от опити с химично оръжие, използвано по време на военен конфликт. Сред пророческите му стихове също така се споменава и възможността да се разрази Трета световна война между 2022 и 2023.

Путин ще е обект на покушение, а Байдън ще страда от мистериозна болест

Нострадамус предсказва година, изпълнена с насилие, както за руския, така и за американския президент. Според експерти, френският пророк е предупредил за опит за покушение срещу Путин от някой близък до него като охранителите му. Байдън ще страда от неизвестна болест, а член от президентското семейство ще претърпи тежка катастрофа.

- реклама -