Славиша Стоянович

Стоянович: Оставам в Левски поне до лятото

Славиша Стоянович остава в Левски поне до края на лятото, когато изтича първата година от договора му. Това обяви самият той след първата тренировка на отбора за годината. Сърбинът отговори на важни въпроси свързани със селекцията и подготовката на отбора в Кипър. Той даде мнението си за евентуалното идване на Павел Колев в Левски и засегна структурните промени, нужни на сините.

„Оставам треньор на Левски, ако всичко е наред, поне до юни. Договорът ми е за 1+1 година и след края на сезона, ако и двете страни са доволни, ще го продължим. Да, имаше оферта от националния отбор на Латвия и не беше лесен период за мен. Важното е, че сега съм тук и ще работим“, заяви Стоянович.

Нови – само ако някой си тръгне

„Има списък с играчи, които искам да дойдат в Левски, и се надявам това да се случи колкото се може по-скоро. Имаме дефицит на бековете и желая, ако може, да вземем един халф. На позицията нападател също ни е нужен още един класен играч. Ще видим какво ще покажат медицинските изследвания на Ники Михайлов„, определи основните акценти в селекцията треньорът.

„Но, ако някой не си тръгне, няма как да вземем нов, защото не ни позволяват финансите. Няма как да държиш 28 футболисти и в същото време да докараш още четирима“, продължи специалистът.

Славиша Стоянович

Стоянович: Не става както досега

„Този подготвителен период е много важен за нас, това ще бъде първият ми по-дълъг тренировъчен лагер. Трябва да сме физически добре през всичките 90 минути, а не само в части от мачовете. Надявам се Левски да се разбере с Павел Колев, защото ни трябва нова организация, която да пасва на моята философия. Видя се, че до сега така не става“, откровено каза специалистът.

Похвали за Димитър Иванов

Той похвали новия треньор на вратарите в Левски Димитър Иванков. Сърбинът отчете, че характера на бившия национал му допада ще бъде ценен кадър за клуба. „Срещнахме се с Иванков три-четири пъти, преди да замина за Словения. Останах с впечатление, че е силен характер, боец и много обича Левски. Трябва да похваля и предишния треньор на вратарите Валентин Захариев. Той вършеше отлична работа, страхотен човек и професионалист“, каза Стоянович.

- реклама -