издирва
сн. БГНЕС

Столичанка издирва през FB млад мъж, помогнал й при смъртта на нейния съпруг

Жена издирва през социалните мрежи младеж от София, който й е помогнал в най-тежките минути от живота й – докато нейния съпруг е умирал.

Мариана-Регина Димитрова губи половинката си след погрешно лечение от COVID-19,  прекарано през декември. Явор се почувствал по-добре и решил да нагледа семеен имот в центъра, но внезапно се почувствал зле. Звъннал на съпругата си, но докато тя успее да стигне до мястото, той издъхва. В паниката си Мариана не успява да разбие вратата на апартамента и излиза на улица да търси помощ. Тогава попада на младежа, който й помага, а също така започва да оказва първа помощ на Явор.

„Така и не можах да благодаря на момчето, което ми помогна да разбием вратата, бореше се за живота на Явор, не се предаваше и стоя до мен неотлъчно. Предвид ситуацията, не съм разменяла контакти с него. Дори не знам името му. Бих искала обаче да му благодаря, защото подобна постъпка е геройство. В света, в който живеем подобни дела не се подразбират и не се случват всеки ден. Молбата ми е да разпространите посланието ми – надявам се то да стигне до него“, апелира Мариана.

***Молба за помощ към всички вас – споделяйте публикацията***
Преди една седмица Явор си отиде.

Така и не можах да…

Posted by Mariana-Regina Dimitrova on Tuesday, January 19, 2021

- реклама -