Стойчо Младенов

Стойчо Младенов призна за разрив с Гриша Ганчев

Треньорът на ЦСКА-София Стойчо Младенов призна, че има разрив в отношенията му със собственика на клуба Гриша Ганчев. Двамата са общували отлично до декември 2021 г. После обаче някакво събитие е причинило промяната. Младенов обаче не каза какво е то.

Думите на треньора бяха казани по време на пресконференция преди мача със Славия от полуфиналите за Купата.

Младенов призна, че в момента общува само с Данаил Ганчев. „Аз не знам какъв е бюджетът на ЦСКА. На мен не ми е дадено правото да участвам в селекцията. Работихме в екип с нашето ръководство до декември месец. След това се получи стълкновение, което не искам да коментирам. Гриша Ганчев излезе с лицето си и говори в детайли за стадиона. Но смятам, че успоредно със стадиона може да се развива и футболният клуб ЦСКА. Моето желание беше да вкараме свежа кръв в пролетния дял от шампионата, но определени неща попречиха на това. Това ръководство във времето се е доказало в попадения в селекцията си, но това не е достатъчно. В тази роля треньорът трябва да участва дейно. Най-активният човек е треньорът. Треньорът трябва да участва дейно в селекцията“, каза Стойчо. „В тази селекция имам трима играчи, които са привлечени по мое желание – (Карло) Мухар, (Карол) Метс и Томас Лам, а също и Калоян Кръстев. Кръстев има нужните качества и ще е основен нападател на ЦСКА другата или по-другата година, но се иска повече работа във всяко едно отношение“, добави Младенов.

Стойчо призна, че е напсувал съдия

Той обясни и случилото се на мача с Берое (1:0), когато беше изгонен и после наказан за три мача. „При изгонването ми реагирах за неправилно отсъдено нарушение и съдията ми показа картон и нагло ме гледа около 30 секунди, използвах нецензурни думи по негов адрес и той ме изгони. После осъзнах, че съм сгрешил и му се извиних след мача. Мачът свърши. Аз осъзнах глупостта, която направих. Почуках на вратата, поисках му извинение, подадох му ръката, но му казах, че ме е предизвикал с всичко, което направи. Тогава той каза „мен ме подведоха“. Страничният съдия – онзи с брадата, вие го знаете, каза, че го е подвел. ЦСКА е потърпевшият, аз съм потърпевшият, но защо не наказват съдията“, завърши Стойчо Младенов.

- реклама -