Стойчо Младенов

Стойчо Младенов даде феновете на Левски за пример

Треньорът на ЦСКА-София Стойчо Младенов даде за пример феновете на Левски. Той го направи като част от отговор на въпрос за слабата посещаемост на мачовете на тима.

Вчера червените победиха Арда за купата, като на стадиона имаше осезаемо малко зрители. „Нямам обяснение защо е така и защо се получава само при нас. Разчитаме много на нашите фенове, те го знаят много добре. Разговаряли сме на тази тема, но защо е този отлив – нямам обяснение. И се получава само при нас. Виждате Левски. Левски играят… с кого играха (б.ред. – Септември Симитли) и напълниха почти стадиона“, каза Стойчо Младенов.

Той добави, че се надява на повече зрители за двубоя с Локомотив Пловдив в неделя. „Те трябва да знаят, че ни липсват много. Липсват ни и трябва да идват. Трябва да присъстват. Ние сме в процес на изграждане на отбор, и то шампионски отбор. Имаме нужда от подкрепа. Виждате Амос Юга какъв мач направи. Малкото фенове му ръкопляскаха. Останаха възхитени от поведението му. Не само от неговото, но и на всички. Ние за тях играем. Уморих се да призовавам. Надявам се следващия мач да имаме още по-голяма подкрепа“, добави треньорът.

- реклама -