Станимир Стоилов, Левски
Снимка: facebook.com/levskiofficial

Стоилов: Левски е полумъртъв финансово и полужив игрово

Треньорът Станимир Стоилов заяви, че Левски продължава да е в тежко полужение. Според него футболният клуб е „полумъртъв финансово и полужив игрово“. Думите на Мъри бяха казани на пресконференция преди мача с Берое утре.

Той взе отношение и по казуса с предшественика си Петър Хубчев. Треньорът осъди Левски и клубът му дължи около 600 000 лв. „Факт е, че сме загубили делата с Петър Хубчев. Не мога да взимам някакво конкретно отношение, но според мен този проблем трябваше да бъде решен много преди да се загубят делата. Не трябваше да се допускат такива казуси. Нашата отговорност е да не допускаме грешки на гърба на Левски“, каза Стоилов.

За мача с Берое той не може да използва контузените Андриан Краев и Георги Миланов, както и наказания Борислав Цонев. „Берое е добър отбор, но редува силни изяви с колебливи. Това е клуб, който в последните години е величина и държи ниво в българския футбол. Изобщо има създадени условия за футбол, това е добър противник. Но не ме вълнува толкова как ще се представи Берое, а как ще играе моят отбор. Победа винаги е добре дошла за Левски с оглед на лъкатушенето ни през годината. Трябва да хвърлим много усилия, защото Берое също ще иска много да победи. Трябва във всеки мач да изпълняваме задачите, които сме се поставили. Най-важното е добрият облик на отбора да не се нарушава“, завърши Стоилов.

- реклама -