Станимир Стоилов Мъри
Снимка: скрийншот

Стоилов: Имам дебела глава, ще взема най-доброто решение за Левски

Треньорът на Левски Станимир Стоилов заяви, че ще говори за бъдещето си след мача с Локомотив София утре. Той направи това на пресконференцията преди столичния сблъсък.

„Нещата, които се случват, не влияят на играта. Ангажиментът на футболистите е да защитават името на Левски. Това е най-важното сега. А имаме и столично дерби, което загубихме преди няколко мосеца в „Надежда“. Локомотив се оказва трудно победим отбор. Защитава се компактно, играе добре в атака. Спечели две столични дербита напоследък. Най-важната цел е Локомотив София. Моята глава е доста дебела, може да поема много неща. Нека Левски да изиграе мача си утре и ще отговоря на всички въпроси“, каза Стоилов.

„Не говоря с недомлъвки, питайте другите. Казах ви, че ще чуете всичко след мача. Моето решение отдавна съм го взел. То не зависи от резултата от мача и ще бъде най-доброто за Левски“, категоричен беше треньорът.

„В приказките и в живота често са ме пришивали към някого. Към Сираков, към феновете, към Ивков. Аз винаги съм защитавал кауза или клубовете, в които съм работил. Не правя компромиси и не мога да се разкъсам. Самостоятелен съм бил и съм правил това, което е добро за бъдещето на Левски. Вярвам, че истината трябва да се защитава, защото тя винаги побеждава“, каза още Стоилов.

„Ще кажа какво заварихме, какво постигнахме. Направихме невиждано обединение. Радостен съм от това, което се случва“, каза треньорът на сините.

Стоилов: Тити и на мен ми предложи акциите

„От доста време казвам, че някои неща не са както трябва. Но мачът утре е по-важен от всички нас. Бъдещето на Левски е светло. Бяхме под дъното, сега сме на първокласен път, остава да излезем на магистралата. С правилна работа и с помощ на допълнителни спонсори Левски ще си завърши нещата. Самият факт, че спорим дали офертите за наши играчи са 4 или 5 милиона, а преди са били 4 стотинки или под нулата, е показателен. Има отбор, има фенове, има цена. Това е футболен бизнес. В България могат да го правят клубове, които имат огромна фенска маса“, смята той.

„Акциите са последното нещо, което ме вълнува. Преди две години, преди да ги даде на Наско Сираков, Тити ми ги предложи и на мен. Казах, че нямам пари и възможност да издържам клуба. За мен Левски не е акциите, а феновете, любовта, начина на работа“, завърши Станимир Стоилов.

- реклама -