Стилиян Петров

Стенли: Един ден ще стана мениджър на Вила

Бившият капитан на националния ни отбор Стилиян Петров обяви, че един ден ще застане начело на Астън Вила. В интервю за английските медии той коментира ситуацията в тима от Бирмингам, който остана без мениджър след уволнението на Роберто Ди Матео.

Българинът проведе няколко месечна подготовка с Вила това лято, след като се пребори с левкемията, но италианският специалист реши да не му предложи договор.

Знам, че все още не съм готов за тази работа. Един ден ще стана мениджър на Астън Вила, но сега е твърде рано за мен. В момента Вила има нужда от добър мениджър, опитен, който може да донесе стабилност в клуба“, коментира Петров.

Стенли призна, че не е изненадан от факта, че Вила се раздели с Ди Матео. „Всичко опира до резултатите. Ако не постигаш резултати, няма как да останеш на поста си. Феновете очакват от клуба завръщане във Висшата лига, но вместо това все повече се отдалечават. Именно заради това не съм изненадан, че президентът взе такова решение и го направи толкова бързо“, заяви българинът.

- реклама -