Стефан Янев, фирми, лица, САЩ, банки

Стефан Янев: Служебният кабинет ще положи всички усилия интересите на гражданите да бъдат защитени

Стефан Янев остава министър-председател на служебното правителство. В сградата на президентството той благодари на президента Радев за доверието и оценката на свършеното от служебния кабинет.

„Доверие, което от името на новоназначения служебен кабинет, обещавам да бъде оправдано по най-добрия начин. Трябва да обърнем поглед напред. Новият служебен кабинет и неговите задължения могат да бъдат фокусирани в две направления – организацията на честни и свободни избори“, изтъкна той.

„Изборите са фундаментът на демокрацията, надявам се българските избиратели да са мотивирани и да имаме конструктивна конфигурация в следващия парламент. Нуждаем се от правителство подкрепено от стабилно парламентарно представителство. България се нуждае от устойчива перспектива. Едновременно с това, времето, което предстои, няма да е леко. Предстоят тежки месеци и ще трябва да се полагат много усилия за решаването на проблемите на гражданите, да се управляват ефективно кризите и да се предотвратяват нови такива. Служебният кабинет ще положи всички усилия интересите на гражданите да бъдат защитени“, обеща Стефан Янев.

„Оценката за служебните кабинети ще бъде дадена от българските граждани. Ще продължа да работя съвестно и отговорно в интерес на страната си. Каузата е една – България и нейното благополучие“, каза още министър-председателят.

Източник: БГНЕС

- реклама -