дете

Стаята на Вашето дете показва как се справяте като родител. Ето тест, който ще Ви ориентира

Люлеещо конче, къща за кукли и цяла колекция класически детски книги с илюстрации – всичко това се помещава в стаята на Вашето дете? Е, определено се различава от множеството детски стаи.

Следващият тест ще Ви помогне да определите доколко е луксозна спалнята на Вашето дете:

1. Къща за кукли

Всички харесват къщите за кукли, но може да се окаже трудно да подредите съдържанието, както би го направило Вашето съкровище. Все пак леглото не може да бъде поставено в банята, на куклите не би им харесало.

дете

Именно вида на детската къщичка, която имате, дава отговор на това къде се намирате в социалния спектър. Ако притежавате Barbie Rainbow Castle, получавате 5 лукс точки. The Country Mansion Table Top Doll House Ви печели цели 10 лукс точки – амбициозно, наистина.

Ако Вашето съкровище се радва на по-малка, но все пак красива Georgian townhouse, която е в семейството Ви от поколения и е пълна с миниатюрни старинни мебели, присъждаме 15 лукс точки.

2. Играчки

Спалнята на Вашето дете може би изглежда сякаш торнадо току-що е вилняло в нея (получавате бонус, ако сте обособили кът за игра), но се вгледайте в играчките.

дете

Ако забелязвате цяла детска колекция от онлайн магазин, взимате 5 точки. Образователните играчки печелят 10 точки, а антропоморфните играчки Sylvanian Family донасят максимума от 15 точки.

3. Книги

Важно е да четете книги на наследниците си още докато са в утробата Ви. Всяко дете трябва да има създаден „книжен навик“ в началните години.

Колекцията от книги в луксозната стая се различава от тази в средностатистическата. Получавате само 5 точки за книги, адаптирани от телевизионен сериал. Ако отрочето Ви харесва и притежава съвременна детска литература, 10-те точки за Ваши.

дете

Ако обаче книгите на детския рафт са от детските години на Вашите баби и дядовци, даваме Ви 15 лукс точки. Получавате допълнителни 5 бонус точки, ако книгите са толкова стари, че им се нуждаят от лека поправка.

4. Домашни любимци

Повечето родители се страхуват от момента, в който рожбите им ще се обърнат към тях, молейки за домашен любимец. Кое е най-малкото животно, с което да се отървете?

Хамстерът звучи като сравнително лесна поддръжка, а детето Ви ще се радва да инсталира пластмасови въртележки, пързалки и влакчета в клетката му. Даваме 5 лукс точки на хамстера. Ако сте по-мекушави и големите тъжни очи на детето Ви му спечелят котка – 10 точки.

дете

Гениалната идея за членестоного животно, отглеждано в кибритена кутия, заслужено Ви донася 15 лукс точки.

5. Премяна

Най-добре е да бъдете подготвени за неизбежните партита с костюми. Добрата премяна е полезна за въображението на малките. Но взимате само 5 точки, ако в гардероба се съдържат миналогодишната маска за Хелоуин, коледни чорапи и обикновена пластмасова тиара.

дете

Постарайте се малко повече с полицейски, пожарникарски и костюм на супергерой и веднага отивате на 10 точки. Печелите максимум точки, ако пригодите Вашите стари дрехи в уникални костюми за наследниците си. Не е толкова трудно, нали?

Резултати

0-25 точки: Трябва да положите повече усилия. Имайте предвид, че решението на проблема Ви невинаги е на „главната улица“. Съжаляваме, но и най-модерните играчки не могат да победят енциклопедията.

26-50 точки: Стаята на Вашето дете твърдо е от средната класа. Няма нищо нередно в това, разбира се, но припомняме, че понякога с по-малко пари се постигат по-добри резултати.

51-80 точки: Справяте се отлично. Достигате най-високите нива. А сега излезте навън и освободете членестоногия Уилфред, защото не може да диша в тази малка кутийка.

Източник: The Telegraph

- реклама -