Станислав Недков-Стъки, контрапротест, дебат, Отровното трио
Снимка: Фейсбук Станислав Недков-Стъки

Станислав Недков-Стъки избран за лидер на контрапротеста, кани Отровното трио на дебат

Вчера бях избран за лидер на движението против незаконното блокиране на София, нападенията над мирни граждани, пилеенето на хранителни продукти, оскверняването на държавни символи и знаци!

Това написа в профила си във Фейсбук ММА боецът Станислав Недков-Стъки. От няколко дни контрапротестиращи охраняват кръстовището пред Румънското посолство и не допускат неговото блокиране. Подписка се събира и пред НДК срещу блокадите в София и срещу президента Румен Радев.

Опазил ме Господ да ми мине през главата, че съм най-достойния, но осъзнавам отговорността и със сигурност ще направя всичко по силите си, за да оправдая големите очаквания към мен!, написа Стъки.

Призовавам Отровното трио да излъчи някой от тримата, който да се яви с мен на дебат пред всички заинтересовани медии, за да се каже ясно на всички мислещи български граждани, кой за какво се бори и какво иска да постигне с действията си!

Ще поискам преди да започне съществения дебат, двамата с представителя на Триото да бъдем закачени на детектор на лъжата и публично пред всички да отговорим на три въпроса:

1. Получавате ли пари или други облаги, за да участвате във вашите протести?

2.Плащате ли на протестиращи и на хората, които стоят в палатките, блокирали София?

3. Обслужвате ли интересите на политическа партия и олигарси?

Така ще стане ясно на всички кой за какво се бори и с какви подбуди го прави!

Вярвам, че в България има независими и обективни медии, които искат да покажат двете гледни точки, и които ще вземат веднага под внимание моята покана за организиране на тоя дебат!

- реклама -