Стамен Белчев, Арда
Снимка: fcarda.bg

Стамен Белчев отново стана треньор на Арда

Стамен Белчев се завърна в Арда и стана треньор на тима за втори път в кариерата си. Именно той водеше сините от Кърджали, когато те спечелиха промоция за елита.

Стамен Белчев пое Арда през 2018-а, след като беше уволнен от ЦСКА-София. После той напусна тима, за да поеме отново червените. И този път обаче престоят му в ЦСКА-София беше кратък и той беше уволнен на 25 октомври миналата година.

Новината за връщането на Белчев беше съобщена на официалния сайт на Арда. Той е петия треньор на клуба този сезон. Първо беше Николай Киров, който пое ЦСКА 1948. После за ден беше Димитър Димитров – Херо. Той беше наследен от Георги Чиликов, който се задържа по-малко от месец. След него дойде Славко Матич, който беше уволнен преди седмица след 2:2 с ЦСКА-София.

„Единствените напускащи по взаимно съгласие са Слободан Рубежич и Жуниньо. Всички останали футболисти на ПФК АРДА имат договори с клуба, както и определена трансферна сума, срещу която при интерес от друг клуб, могат да се започнат преговори. Също така бихме искали да уточним, че всички футболисти са получили дължимите им възнаграждения до стотинка“, пък обяви спортният директор Ивайло Петев относно слуховете за напускащи играчи. По-рано днес от Арда си тръгна Спас Делев, който подписа с Лудогорец.

- реклама -