Сталоун защитава от критиките „Рамбо: Последна кръв“

Силвестър Сталоун пусна промоционално видео за „Рамбо: Последна кръв“ в Instagram в отговор на отрицателни отзиви за проекта, съобщи Screenrant.

Наборът от кадри от филма се предхожда от архивни кадри, в които британци обсъждат франчайзинга, отбелязвайки, че има „твърде много насилие”, че прави „доста силно впечатление” и че „американците винаги правят нещо подобно”. В резултат на това се стига до заключението, че филмът просто „не е подходяща за всички“ и човек трябва да отиде на кино, за да си създаде собствено мнение.

 https://www.instagram.com/p/B2uSSXsH1tT/

Засега преобладават критичните отзиви за току-що пуснатия филм. Например по-специално Дейвид Морел, авторът на „Първа кръв“, изобщо не хареса новата продукция. Независимо от това, филмът печели добре в боксофиса и вече претендира да се превърне в най-успешната част от франчайза след резултатите от първия уикенд след излизането.

 https://www.instagram.com/p/B2pM6SFnBMw/

В резултат на това вече се говори за работа върху „Рамбо 6“, въпреки че самият Сталоун харесва идеята да направи предистория към филми за известния герой.

- реклама -