Митьо Очите
сн. Фейсбук

Стабилизираха Митьо-Очите

Лекарите от бургаската болница най-накрая са успели да спрат кръвотечението от раните на Димитър Желязков – Очите. Той бе тежко ранен при престрелка край заведение в Слънчев бряг миналата седмица.

Днес – на петия ден от престоя му в интензивното отделение, на Желязков е била направена нова операция, в следствие на която той е спрял да кърви. Лечението му на ден струва между 2000 и 3000 хиляди лева по данни на болничното заведение.

В същото време очевидци твърдят, че приближените на Очите са подсилили охраната край МБАЛ – Бургас заради опасения от нов опит той да бъде убит. Това се случва след като гробът на убития му гард Александър Алексиев е бил осквернен снощи.

Близките са открили разровения гроб, като се смята, че вандализма е извършен заради златен часовник, с който Сашо Японеца е бил погребан. По тяхно настояване е направена ексхумация на тялото от съдебен патологоанатом, който е констатирал, че тленните останки на убития мъж са непокътнати в ковчега.

Обвиненият за убийството Тодор Славов, който в събота се яви в съда с бронежилетка, ще дочака съдебния процес зад решетките. Ако бъде признат за виновен го чакат от 20 години до доживотна присъда.

- реклама -