кариера, зодии

Според зодията: От кой навик да се отървете?

Според зодията: От кой навик да се отървете?

А ето и кои са тези навици, от които трябва да се отървете според зодията си, за да живеете по-балансиран живот:

Овен: Не бъдете припрени!

Вълнението е забавно, но също такова може да бъде и спокойствието. Вие сте склонни да се хвърляте доброволно във всички нови ситуации, но понякога трябва да анализирате нещата и да видите дали си заслужава да полагате тези усилия. Търпението е добродетел, Овни и практикуването му в живота само ще го направи по-добър.

Телец: Не се опитвайте да бъдете на няколко места едновременно!

Чувствата и спомените са всичко за вас. Вие не можете и да си помислите да откажете покана за семеен или приятелски празник, защото искате да присъствате на всички събития с хората, които цените и обичате. Но понякога трупането на спомени с близките може да ви изнерви повече, отколкото да ви обогати. Понякога е достатъчно близките ви да усещат вашата любов, макар и от разстояние. Не е нужно винаги да сте на разположение!

Близнаци: Научете се да изслушвате другите!

Научете се, дори си наложете да изслушвате своите събеседници и да вниквате в думите им. Вие, Близнаци, искате, когато говорите, всички да ви слушат внимателно и да ви отговарят, но обикновено не правите същото в замяна. Разберете, че понякога трябва да млъкнете. Може би Бог ви говори чрез вашите контакти с хората и трябва да свикнете да го слушате и да се учите.

Рак: Работете върху концентрацията си!

Вие сте голям мечтател, който трудно се концентрира, особено по време на работа. Вашият ум обикновено се лута на различни места и в различни посоки – минало, бъдеще, като ви кара да пропускате самото настояще. Така че се придържайте върху това, което се случва сега и в момента. Научете се да бъдете по-съсредоточени.

Лъв: Не парадирайте!

Луксът е рядкост, но също такава рядкост е и добротата. Когато имате всичко в излишък, трябва да го споделяте с другите, а не да парадирате и да се фукате. Като Лъв сигурно обичате скъпите вещи, но вместо да карате другите да ви завиждат за тях, защо не ги накарате да се чувстват горди с вас? Бъдете малко по-благородни и щедри!

Дева: Наспивайте се по-качествено!

Вие сте склонни да бъдете супер организирани, но също така сте склонни да нарушавате съня си по различни начини (не си лягате навреме), а това понякога се отразява зле на вашия работен график. Опитайте се да си създадете по-здравословен и равномерен график за сън, ако не искате недоспиването да пречи на растежа и здравето ви.

Везни: Станете по-пестеливи!

Спрете се с тази шопинг мания и се научете как да пестите пари. Да, трудно е, но когато го направите, ще разберете колко полезно може да бъде в несигурни времена и ситуации. Опитайте се да контролирате своя стремеж да задоволявате всичките си прищевки, Везни! Включително и по отношение на храната и пиенето.

Скорпион: Научете се да прощавате!

Хората могат да съжаляват за действията си по-късно в живота, Скорпиони. Да, трудно е да простиш, когато си бил наранен, но можеш да простиш и пак да не се връщаш на това място, където си компрометирал себе си заради някого. Оставете се да бъдете свободни от делата на някой друг, дори и от вашите спомени.

Стрелец: Живейте по-здравословно!

Толкова много Стрелци прекаляват с калоричните полуфабрикати и като цяло с лошите храни и с цигарите, без да се замислят, че здравето им е зависимо от тези вредни навици. Ако сте Стрелец, опитайте се да обръщате повече внимание на това, което слагате в устата си. След време ще сте благодарни за този съвет!

Козирог: Не пренебрегвайте личния си живот!

Хей вие, работохолици! Научете се, че животът ви ще мине покрай вас като вятър, ако не се спрете и не попиете от топлината му. Растежът може да бъде както професионален, така и личен, Козирози. Не забравяйте да отделяте повече качествено време на близките си и да полагате усилия в личния си живот.

Водолей: Научете се, че не всичко можете да направите сами!

Знаем, че можете да се справяте с всичко сами, но много по-лесно ще ви бъде, ако го направите с някой друг. Опитайте се да позволите на любимите си хора да поемат от тежестта на плещите ви понякога, въпреки че може да не усещате нужда от това. Разберете, че любовта е в споделянето – и в щастливи, и в тежки времена.

Риби: Не се тревожете излишно!

Спрете да се тревожите твърде много, Риби. Вие обичате хората в живота си и прекалено се тревожите за тях. Опитайте се да изразите чувствата си към тях или да говорите с някого за това, вместо да нарушавате спокойствието си. Понякога се тревожите напълно излишно.

- реклама -