сн. Facebook

Според зодията: Кой аромат ви отива?

Според зодията: Кой аромат ви отива? Вашият специфичен аромат индиректно разкрива на околните много за вас. Ако предпочитате да носите свежи и цитрусови аромати, вероятно сте енергична, оптимистична и емоционална личност.

Ако по-често избирате флоралните миризми, вероятно сте женствена, закачлива и романтична дама. Така че има смисъл да подхождате към избора на аромат по-внимателно, базирайки се и на астрологията. Всеки зодиакален знак си има аромат, който му подхожда най-добре. Прочетете, за да разберете какво смятат експерти по темата, а именно кой е идеалният аромат за всеки знак от зодиака. Едва след това се насочете към близкия парфюмериен магазин.

Овен: Канела

Този смел и напорист огнен знак трябва да обмисли аромати, които включват пикантни нотки като канела. Това е идеален аромат за хора, родени под смелия, активен знак на Овена. „Хората от тази зодия могат да бъдат вдъхновени от аромата на тази така обичана подправка.“ „Подходящ за тази активна зодия, управлявана от Марс, също е ароматът на люляк, тъй като той успокоява нервната им система“, казва Джил Лофтис, астролог и основател на Nuit Astrology. „Тази миризма може да успокои техния нетърпелив нрав.“

Телец: Хелиотроп

Телецът е една от най-добре облечените зодии и се нуждае от изтънчен характерен аромат, който да пасва на неговия финес. Експерти по астрология казват, че този земен знак трябва да търси леки, естествени аромати. Градинското цвете хелиотроп предлага мек аромат на бадем и ванилия със земна нотка, който според някои хора напомня повече на храна, отколкото на цвете. „Като любител на гурме храната, този аромат е идеален за личността на чувствения Телец“, казва Лофтис.

Близнаци: Момина сълза

Хората от зодия Близнаци могат да инвестират в аромат на момина сълза. „Този аромат е весел и младежки и отразява някои от най-добрите и ярки качества на личността на Близнаците“, смята Лофтис. „Интересното е, че това цвете също има двойствена природа, като Близнаците. Въпреки че е красиво, нежно и ароматно, това растение е доста отровно, ако се консумира.“ Ако момината сълза не им харесва, Близнаците трябва да изберат аромат, съставен от две основни нотки, които напомнят за двойствената им личност.

- реклама -