Левски Митков
Снимка: facebook.com/levskiofficial

Спонсорът на Левски дава пари и опрощава дългове

Спонсорът на Левски „Палмс бет“ обяви, че предприема промени, свързани с финансирането на футболния клуб. Собственикът на компанията Мило Борисов обяви, че сумата по договора с Левски се увеличава двойно. Това е първа реакция на букмейкър след решението на Парламента за забрана на рекламата за хазарт. Спонсорът на Левски не обяви причините за решението си.

„Работата ни през тези години наложи да направим от наша страна значителни финансови инвестиции в интерес на Левски, които сега опрощаваме и отписваме. Така ПФК Левски няма да дължи нищо по Договора за консултантски услуги към нас“, коментира Борисов и добави: „Искам да потвърдя, че нашето дружество увеличава повече от два пъти сумата по спонсорския договор за оставащия срок на действието му.

Левски имаше договор, според който 10% от всички приходи за клуба трябва да бъдат отчислявани в полза на букмейкърската компания. Този договор беше атакуван от бившия треньор Станимир Стоилов. Негативно за него се изказа и бившият директор Иво Ивков. И двамата в момента са далеч от клуба.

- реклама -