Спипаха автоджамбазите, откраднали джипа на Плевнелиев

Автоджамбазите, откраднали джипа на Плевнелиев, закопча полицията в София. Информацията засега е неофициална.

При акцията са били задържани трима мъже, заподозрени за кражбата на луксозен автомобил.

Сигналът за кражбата е бил подаден снощи около 19:00 часа. Няколко часа по-късно екипи на МВР са открили автомобила в хале в Световрачене в момент на разглобяване.

По информация на БНР двама от арестуваните са известни на полицията с прякорите Бабичката и Македонеца. Става дума за Илиян Димитров-Бабичката и Владимир Петров-Македонеца. Те станаха известни с това, че бяха заподозрени за кражбата на джипа на Деси Банова-Плевнелива миналата година, съобщава „Стандарт“.

Разследването по случая продължава.

Задържаха мъж с прякор Бабичката за кражбата на джипа на Плевнелиеви

Кражбата на джипа на Плевнелиев стана в края на миналата година, докато е бил шофиран от новата му съпруга – Деси Банева – Плевнелиева.

Банова се усъмнила, че нещо се случва, когато още на входа на мола мъж с раница започнал да се блъска агресивно в нея. Когато се затичала към колата си, видяла как тя тръгва в неизвестна посока. Оказва се, че това не е частен случай – от паркинга на търговския център само за месец са откраднати още 3 автомобила.Кражбата става в събота, посред бял ден, на паркинга на столичен мол, който се намира на Околовръстното.
Самата кражба била заснета от камерите на мола.

Източник: Стандарт

- реклама -