Спечели таблет

  1. В играта може да участва всеки абонат на Vivacom. За целта трябва да активира услугата SMS – Новини, която за периода 09.2016 – 30.09.2016 е абсолютно БЕЗПЛАТНА.
  1. За целта участникът трябва да изпрати SMS с текст START NOVINI на номер 1421. Първият месец, след абониране за услугата е БЕЗПЛАТЕН. Участието не е обвързано със заплащане на абонамент за услугата.
  1. Всеки ден една от SMS новините ще съдържа кодовата дума Примерен текст: “FlashNews: VIVA: Balgariya v top 50 na inovativnite straни v sveta“
  1. За да сте част от играта трябва да откриете СМС новината с кодовата дума VIVA и да направите екранна снимка на текста /screen shot на новината на сайта/ ИЛИ да препишете съобщението с кодовата дума. След това да я изпратите:
  • На сайта flashnews.bg, като попълните апликационната форма.

ВНИМАНИЕ: Важно условие е да напишете номера на мобилния си телефон, от който е направен абонамента за SMS-услугата, както вашето име и град, в който живеете.

  1. За наградите се състезават всички, които имат валидни регистрации, и които до края на кампанията 30.09.2016 г. са изпратили поне една снимка или текст на новина с кодовата дума и с изписан правилно мобилен номер.

Още за условията на играта може да прочетете тук.

[fc id=’1′][/fc]