Спасителката мечта Памела Андерсън днес е по-изкусителна от всякога

Памела Андерсън написа книга за любовта, в която разказа за своите неудачни бракове и новото си щастие

Изкусителката от „Спасители на плажа“ продължава да се пробва в амплоато на писател. Тази година актрисата и фотомодел представя своята нова книга, посветена на любовните си истории – своите и не само. В автобиографичната си творба Памела разказва за романа си с 32-годишния френски футболист Адил Рами, за тримата си бивши съпрузи и за брака на родителите си, които са заедно вече 50 години.

Памела Андерсън с новата си любов Адил Рами

Много съм щастлива сега, обичам Франция. Когато започна да се оплаквам, мама ми казва: „О, престани! Ти си толкова щастлива. Само си погледни лицето“, казва Памела Андерсън за своята нова любов.

Памела Андерсън и нейната майка

Сега актрисата живее в Южна Франция, където нейният любим Адил Рами играе в Олимпик Марсилия.

Преди срещата си с него тя е била омъжвана три пъти. За рок музикантите Томи Лий и Кид Рок и за кинопродуцента Рик Соломон. Последният ѝ брак приключи през 2015 година.

Памела Андерсън и Томи Лий

Хората може и да не разбират защо толкова пъти съм се омъжвала. Може да прозвучи забавно, но аз вярвам в моногамията. Затова всяка връзка съм обвързвала с брак. Ако аз наистина обичам някого, трябва да се оженя за него, допълва Памела.

Памела Андерсън и Кид Рок

Пример за идеална двойка за нея остават родителите ѝ – баща ѝ Бари е прост работник, занимаващ се с ремонт на камини. А майка ѝ Керъл е сервитьорка.

Те са заедно от 16-годишни. Имаха много възходи и падения, но са романтични, понякога дори глупави и смешни, но все така влюбени и днес. Не мога да си представя какво ще стане с тях, ако трябва да се разделят. Майка ми се разболя тежко, но до нея непрекъснато беше баща ми. После той се разболя и мама го подкрепяше. Сега, слава Богу, и двамата са здрави. Техният пример говори за това, че двама души са по-силни от сам човек. Да имаш другар, това наистина ни е необходимо, разказва актрисата.

Памела Андерсън и Рик Соломон

Най-добрият съвет за мъжете ѝ дал баща ѝ

Той винаги ми казва, че човекът, с когото сме, е нашето огледало. Следвайки съвета му, аз разбрах, че мъжът не трябва да се държи на къс повод, допълва Памела Андерсън.

- реклама -