Социалните мрежи се подиграха на Бърни Сандърс, но той им отговори достойно

Стилът и облеклото на сенатора и бивш кандидат за президент Бърни Сандърс по време на клетвата на Байдън предизвика бурни реакции в социалните мрежи.

Той се появи облечен в спортно сиво яке и плетени ръкавици с един пръст. Оказа се, че те са му подарък от учителка във Върмонт, която рециклира стари пуловери и ги превръща в ръкавици.

„Дадох тези ръкавици като подарък на Бърни Сандърс, без да очаквам нещо в замяна. Намирам за  много приятно това, че стигнаха толкова далеч. Страхотно е, че той представя Върмонт по този начин, че той занесе ръчно изработен продукт на този исторически ден”, коментира Джен Елис.

Решението на бившия кандидат за президент Бърни Сандърс накара едни от най-големите знаменитости в света и много обикновени потребители на социалните мрежи да създадат забавни мемове, които започнаха да никнат като гъби.


Бърни Сандърс се появи на пейката Форест Гъмп, зад бюрото в Белия дом, на трон от Игра на тронове…


Някои го оприличиха на възрастен човек, запътил се към пощата… Сандърс се появи и на прочута снимка от строежа на Рокфелер център в Манхатън, на която 11 работници обядват на 260 метра височина.

Пред CBS, самият Бърни Сандърс обясни избора си.

„Знаете ли, във Върмонт се обличаме топло. Знаем какво е студ, не се интересуваме толкова от модата и предпочитаме да ни е топло”, отговори Бълни Сандърс.

Той се появи сред актьорите от сериала „Приятели”, в компанията на героините от „Сексът и града” и дори в култова сцена от филма „Дух” с Деми Мур.

 

- реклама -