София Оупън
Снимка: facebook.com/sofiaopentennis

„София Оупън“ се надява на зрители по трибуните

Организаторите на тенис турнира „София Оупън“ обявиха, че се надяват да има зрители на мачовете. Турнирът е в зала „Арена Армеец“. Той започва на 26 септември и завършва на 3 октомври.

Според последната заповед на министерството на здравеопазването обаче спортните събития на закрито до 30 октомври ще се провеждат без фенове. През миналата година имаше подобно ограничение, но за турнира беше направено изключение.

„Ние вярваме, че страхотната тенис публика отново може да бъде за пример – за спазване на всички противоепидемични мерки, задължително носене на предпазна маска в залата, дистанция от поне две седящи места един от друг при ограничен капацитет на съоръжението. Поведение, което вие вече демонстрирахте по време на Sofia Open 2020. Вие наистина бяхте публика за пример – и в България, и по света.

Искрено се надяваме, че необходимите разрешения ще бъдат дадени и ще имате възможност да се наслаждавате на живо на тениса на най-високо ниво на Sofia Open 2021, демонстрирайки отново, че сте модел за подражание. Да имате шанса да покажете подкрепата си на страхотните тенисисти, които също истински се радват да играят пред вас и нееднократно са споделяли прекрасните си впечатления от публиката в България“, се казва в съобщение на организаторите.

От „София Оупън“ добавят, че са готови за изпълнението на всички задължителни мерки. Освен това организаторите са готови и за пускането в продажба на билети.

- реклама -