секс

Смартфоните изместват секса

Младите хора вече предпочитат развлеченията и ученето пред правенето на секс. Това показва допитване сред младежи, направено от вестник „Вашингтон пост“

Смартфонът по- интересен от гаджето

Мнозина младежи посочили, че предпочитат да се забавляват с телефона си, отколкото да прекарват свободното си време с гаджето си.

24th Szige Festival in BudapestОсвен това днес младите хора отбягват запознанствата на живо с противоположния пол. Срещането на любовта става все по-често онлайн, а признак на харесване и свалка е лайкване на снимки и очакване на съобщение в месинджъра.

Повечето от анкетираните хора смятат, че срещите на двойките са нерационално използване на времето. Според тях много по-добре е да прекараш времето с нещо полезно – примерно с любимо занимание или учене.

Младите не си споделят преживяванията

Все по-малко хора споделят с близки приятели любовните си преживявания и трепети. Според вестника искането на секс съвет от някой по-опитен приятел например е останало в историята.

People crowd square to play Pokemon Go

Младежите лесно се ориентирали какво трябва да правят, четейки онлайн информация. Всеки въпрос, който някога ни е било неудобно да зададем на родителите си, днес има отговор в интернет.

- реклама -