Том Круз

След смъртта на майка си, Том Круз стопи ледовете с Кейти Холмс

Кейти Холмс успокоява своята бивша половинка Том Круз, след като той загуби майка си. Бившите съпрузи не са си общували няколко години. Но, трагедията в семейство Круз разтопила леда между Том и Кейти.

„Кейти протегна ръка на своя бивш и му поднесе съболезнования във връзка със смъртта на неговата майка“, разказа източник, близък до холивудските звезди.

Мери Ли почина в съня си на 80-годишна възраст. „Том е съкрушен от загубата на своята майка. Те бяха много близки“, добавиха от обкръжението на актьора.

Актьорът не е виждал дъщеря си от години

Press room at the Hurricane Sandy relief concertТом Круз и Кейти Холмс сключиха брак през ноември 2006 година. През август 2012-та двойката се раздели. От брака си имат дъщеричка – Сури, която в момента е на 10 години. През последните години Том избягваше да общува и с двете.

„Първоначално те общуваха по Скайп и със SMS, но и това прекъсна изведнъж. Том се оправдаваше с работни ангажименти“, споделиха източници близки до звездата.

Причината е, че Том диша и спи с идеите на сциентологията. Той страни от Кейти и Сури, която не е виждал от 7-годишна възраст. В момента Кейти Холмс има бурен роман с Джейми Фокс. Твърди се дори, че двойката е сключила тайно брак.

- реклама -