Мелания

След изборната загуба: Мелания се развежда с Тръмп?

Помните ли как сърдитата Мелания на няколко пъти през последните години избутваше ръката на съпруга си, който се опитваше да демонстрират топли отношения пред камерите?

Още тогава се заговори, че първата дама на САЩ сериозно е охладняла към Доналд Тръмп и е с него само за да не провали президентския му мандат. През годините като стопанка на Белия дом, Мелания определено не изглеждаше като щастлива жена, въпреки, че твърдо стоеше зад съпруга си.

сн. БГНЕС

Още когато по време на предизборната кампания се появи запис на Тръмп, който прави вулгарни и сексистки коментари за жените и разказва как е опипвал омъжена жена, която се опитал да склони да правят секс. Тогава бившата манекенка заяви, че е скандализирана от поведението на съпруга си, но определи думите му като „момчешки разговор“ и поиска хората да му простят, както тя е направила. Последваха историите с порнозвездата Сторми Даниелс и Playboy зайчето Карън Макдугъл, което с радост сподели как Тръмп е изневерявал на съпругата си…

Но, днес Мелания изглежда няма никакво намерение да остане длъжна на Тръмп, защото почти веднага след като стана известно, че съпругът й е загубил предизборната надпревара, в медиите се появи информация за развод. По информация на „DailyMail“ 15-годишният брак на двойката е „договорен“ до края на мандата, а докато са под покрива на Белия дом, Мелания и Доналд спят в различни спални.

сн. БГНЕС

Мелания брои всяка минута, докато Доналд напусне поста и тя ще може да подаде молба за развод. Ако тя се беше опитала да напусне по-рано, докато Тръмп беше на върха на мандата си, той щеше да намери начин да я накаже.

Това твърди бившия помощник на президента Омарос Маниго Нюман.

Всъщност вероятно помните, че след като Тръмп встъпи в длъжност, Мелания се премести при него в Белия дом едва половин година по-късно. Претекстът тогава беше, че тя остава в Ню Йорк с президентския син Барън, за да завърши той учебната си година.

сн. БГНЕС

Според близки до първата фамилия на САЩ, когато научила, че съпруга й печели изборите, красивата словенка избухнала в сълзи от разочарование. Истината била, че тя се забавила с преместването, за да „изтъргува“ подкрепата си за Тръмп срещу гаранции, че сина й ще получи равен дял от наследството на баща си.

сн. БГНЕС

В публичното пространство обаче, 50-годишната г-жа Тръмп твърди, че има „страхотни отношения“ със своя 74-годишен съпруг. Тук обаче трябва да подчертаем, че милиардерът-президент има сключено споразумение с втората си съпруга Марла Мейпълс, която вече не може да публикува книги или да дава интервюта, критикувайки бившия съпруг. Адвокат Кристина Превит е убедена, че Мелания изглежда също е приела подобен кодекс за мълчание.

- реклама -