След 400 шева: Дебора проговори за първи път за кървавото зверство (Видео)

След 400 шева: Дебора проговори за първи път за кървавото зверство. Насилникът влязъл в дома на жертвата с медицинска ръкавица, маска на лицето и макетно ножче.

Дебора проговори за първи път пред камера за кървавото зверство с подробности във видео качено в канала на ,,Цанов НАПРЕД И НАГОРЕ“.

Жертвата се е запознала с насилника си

през септември миналата година в дискотека в Стара Загора. Това е родният град на момичето, там тя живее и учи. Георги Георгиев причинил жестоките травми на 18-годишното момиче работил в нощния клуб като охрана, където двамата се видели за първи път. Той пускал младото момиче в бара още преди да е навършила пълнолетие, за разлика от нейните връстнички,

на които е искал пари, за да влязат.

Георгиев работил незаконно, без договор по думите на момичето. Дебора никога не се е напивала, употребявала наркотици или дърпала балони, това се разбра от думите й във видеото. Майката на момичето показа отрицателен тест за наркотици направен ден след трагедията. ,,Винаги, когато ходя на дискотека си взимам вода и я държа в ръка през цялото време“, твърди момичето.

Дебора Георги Георгиев - 400 шева: Дебора проговори за първи път за кървавото зверство (ВИДЕО)

Извършителят на жестокото насилие е пощипвал и флиртувал с непълнолетното тогава момиче. Самият той е поискал да й покаже документи за развод, след като Дебора е разбрала, че той има дете и жена. Георги я убеждавал, че се e развел. Тогава жертвата е била едва на 17 години, когато се е влюбила в него, потвърди и майката на момичето. Тя добави в интервюто пред Цанов,

че Дебора го е обичала.

Дебора е била насилвана месеци наред с шамари и удари в корема, Георги й забранявал да носи клинове. Когато поглеждал през прозореца от дома й казвал ехидно ,,Няма да оцелeеш“. ,,Крила съм синини с фон дьо тен от майка ми, когато ме душеше, веднъж припаднах, но той ми каза знам какво правя няма да умреш“, през сълзи каза Дебора във видеото. ,,Никога не сме излизали публично освен, когато ходех да го виждам на работното му място. ,,Не съм ходила дори в дома му“, разказва тя.

В денят на жестокото и кърваво насилие,

Дебора се прибирала от училище към вкъщи. Той й звъннал на домофона и тя попитала ,,кой е“, първият път никой не се обадил. Вторият път, когато попитала ,,кой е“, насилникът отговорил и тя му отоворила. През вратата се показала синя, медицинска ръкавица. Мъжът, който накълцал момичето бил с маска и държал макетно ножче. Първоначално Дебора си мислила, че приятелят й се шегува с нея, тъй като

той самият знаел колко е страхлива тя,

но когато вече си приближил към нея и я ударил с юмрук, оттам тя нямала спомен за нищо. Седяла на стълбите пред дома си, когато видяла много кръв, но не чувствала никаква болка, разказва във видеото. ,,Кожата ми висеше от ръцете и краката“, каза тя. Зашили я в болницата 400 пъти без упойка, тъй като изгубила много кръв и имало опасност от натравяне. Първите няколко дни гледала в една точка и видяла майка си как плача, Дебора искала само вода и храна. Първото нещо, което е казала, че иска да види майка си. Това трогателно описала тя във клипа с интервюто.

Нейна голяма подкрепа била бизнесдамата

Мария Бонева, която преди години е обезобразена с киселина. Протестите и подкрепата към жертвата дават криле на 18-годишното момиче, това сподели майка й.

Дебора категорично заяви, че ако види Георги Георгиев ще му се усмихне точно така както той на камерите и ще го подмине.

- реклама -
error: Съдържанието е защитено