Слави Трифонов правителство, ПП, мандат, партия, ИТН

Слави Трифонов: Лена Бориславова и Георги Свиленски са леко изперкали

Слави Трифонов: Лена Бориславова и Георги Свиленски са леко изперкали

„Гледах новините на БНТ. В тях журналист зададе въпрос на Лена Бориславова от ПП и на Георги Свиленски от БСП – каква според тях ще е коалицията във следващото правителство, което ще управлява България? Лена Бориславова твърдо отговори, че ще е ИТН заедно с ГЕРБ и ДПС. Георги Свиленски каза нещо подобно.

Тъй като “фейсбукът” си е мой и мога, от време на време, да го ползвам за лични цели,

ето днес е такъв ден и сега ще кажа нещо лично.  Скъпа Лена, скъпи Гоше, заради предишната ми работа съм правил психопрофили на много хора – хиляди хора и съм забелязал, че има някои индивиди, които вярват в това, което искат и много трудно възприемат реалността. Тя не им харесва и те вярват в това, което искат да се случи.

Това е малко налудничаво, но тези хора не са луди. Просто са леко изперкали.

Такава им е психиката“. Това пише в профила си във Фейсбук лидерът на ИТН Слави Трифонов.

„Лена и Гоше, вие сте такива хора. Аз съм сигурен, че вие сте разбрали, че аз казах, че ИТН няма да прави коалиция с ГЕРБ и ДПС и няма да подкрепи нито първия, нито втория мандат,

а ще чакаме третия мандат, ако президентът реши да го даде на нас.

Вие сте го чули и сте го разбрали, но не ви кефи. Затова продължавате да говорите това, което искате да стане. И, понеже сте публични личности го говорите по телевизията“, разсъждава лидерът на ИТН.

„Сега ще ви разкрия една тайна. На логиката и истината не им пука на кой какво му се иска. А, аз съм почитател на логиката и истината.

Ако не знаех какво представлявате, може би щях да кажа, че ми е жал за вас,

но понеже знам какво всъщност сте, ще ви кажа, че един добър психолог със сигурност може да ви помогне. Просто трябва да го откриете, да бъдете откровени с него и така, след поредица от сеанси, може състоянието ви да се подобри. Искрено ви желая психическо здраве. Лена да поздрави Киро и Миро, а Гошето – Корнелия. Позволявам си да се държа толкова мило, защото е лично“, гласи постът му.

- реклама -