Слави отговори на Борисов: Спокойно бе хора, добре съм

Виждам, че Бойко Борисов в коментара си за снощното ми интервю е загрижен за моето здравословно състояние. Това е толкова мило. Така се разчувствах. На миналите избори Татяна Дончева беше загрижена за моето здравословно състояние. И тя, милата, е толкова състрадателен човек. И Бойко, и Татяна са същите като жълтите вестници и сайтове. И те, милите, от години са загрижени за моето здраве и това е прекрасно. Постоянно живея с мисълта, че има хора, които ме обичат. Спокойно бе, хора, добре съм, справям се и дори леко да настина, веднага ще ви информирам, за да не се притеснявате.
Това написа Слави Трифонов във Фейсбук.

По рано през деня лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира интервюто на лидера на „Има такъв народ” Слави Трифонов пред „Панорама” .“Много се говори за участието на Слави Трифонов. За жалост кое се гледа? Главно се говори какъв му бил видът! Той заслужава уважение – за силата на духа. Всеки един от нас е бил болен, опериран, бил е с патерици, знае колко е трудно да си вършиш работата. Правели изключение за него. Ами да, защото до вчера всичко зависеше от него“, коментира Борисов.

Новината от интервюто със Слави е, че и при него са ходели да се молят, да клечат, но като не им е клекнал с някакви министри и вече стана лош, каза още Борисов.

- реклама -