миньончета

Сладки миньончета: Кои са най-дребните звезди в шоубизнеса

Обикновено в киното и музикалните клипове не си личи колко високи или ниски са певците и актьорите. Но, ако видите на живо някоя голяма световна звезда, може да се изненадате от нейния ръст.

Понякога образа от екрана изобщо не съответства на представата ни за хората от него. Той често ги прави да изглеждат много по-големи, отколкото са в действителност. Което в никакъв случай не омаловажава професионални постижения на тези звезди.

И все пак – да погледнем кои са най-известните миньончета в шоубизнеса:

Дани Девито

сн. БГНЕС

Със сигурност класацията води Дани Девито. 70-годишният актьор има голяма кариера, но е висок само 147 см. Истината е, че Дани страда от заболяване, което е засегнало костната му система, поради, което той си останал нисичък. „Всеки от нас има някакви комплекси за външния си вид. При мен разбира се това бе продиктувано от ръста. Но, с годините преодолях всичките си притеснения, защото хората ме оцениха като актьор и имам успешна кариера„, споделя холивудската звезда.

Натали Портман

сн. БГНЕС

Красивата актриса няма и 160 см. Според нея обаче благодарение на ръста си е успяла да се сдобие с доста роли, които нямало как да бъдат изиграни от по-високи дами. Например в „Тор. „Взеха ме във филма, защото на фона на моя ръст, всеки друг изглежда като истински гигант. Обикновено стигам до брадата на мъжете, с които си партнирам във филмите ми“, шегува се Натали.

Ариана Гранде

сн. БГНЕС

Aриана е едно от най-известните миньончета в музикалната индустрия. Гласът й е огромен, но ръста не толкова – тя е висока само 1.55. Разбира се допълнителна „височина“ й придава огромната й емблематична конска опашка. Самата тя се определя като „размер за забавления“.

Ники Минаж

сн. БГНЕС

Колежката на Ариана е само с 2 сантиметра по-висока от нея – 1.57 см. Това обаче не пречи на Ники Минаж да рапира точно толкова добре, колкото и големите мъжаги в индустрията.

Бруно Марс

сн. БГНЕС

Симпатичният певец е висок едва 162 см. Особено забавно бе когато преди години пя на едно от ревютата на „Victoria’s Secret“, където бе заобиколен от красавици, по-високи от него с две глави. Това обаче не променя факта, че Бруно пее и танцува чудесно и зарежда от сцената с много енергия и добро настроение.

Майли Сайръс

сн. БГНЕС

Майли е само 160 см., макар в клиповете на певицата това да не си личи. Когато бе женена за Лиам Хемсуърт, тя често се шегуваше с огромната разлика в техния ръст. И разказваше, че дори да се вдигне на пръсти й било много трудно да го целуне.

Кайли Миноуг

сн. БГНЕС

Кайли е едно от емблематичните миньончета в шоубизнеса със своите 150 см. Тя често е споделяла, че има големи проблеми с намирането на дрехи в нейния размер, затова често пазарува от детски магазини. Особено сложно било когато трябвало да снима клиповете си, затова залагала основно на поръчкови тоалети.

Кевин Харт

сн. БГНЕС

Комикът е висок само 160 сантиметра. В началото на кариерата си той се притеснявал от ръста си, защото много често го взимали на подбив. „После се научих да се самоиронизирам. Днес съм повече от уверен в себе си. Дори се намирам за секси“, разказа Кевин преди време в интервю пред Опра Уинфри.

Рийз Уидърспуун

сн. БГНЕС

Актрисата, която е 1.55 споделя, че заради ръста си трудно е пробила в киното. „Когато дойдох в Холивуд постоянно чувах за себе си: Не става, не е достатъчно висока, не е достатъчно пищна, не е достатъчно красива. Но, истината е, че не ми пукаше много за тези мнения. Аз съм си инат и знаех, че ще успея„, споделя звездата от „Професия блондинка“.

- реклама -