Тодор Скримов

Скримов отново в игра след отстраняване на тумор

Волейболният национал Тодор Скримов, който преди месец претърпя операция за отстраняване на тумор, се завърна в игра. Посрещачът се е възстановил по-бързо от очакваното и взе участие при успеха на Милано срещу Падова с 3:1.

Волейболистът се притеснявал повече за близките си

Страхувах се не за мен, а за семейството ми – родителите ми и моята приятелка. В началото бях притеснен, защото в продължение на 23 дни, докато се локализира какво точно е – тумор или киста, бях в неведение. След като се разбра, че става въпрос за тумор, но хванат в много ранен стадий, който подлежи на лечение и интервенция, се успокоих. Не исках да покажа на близките ми, че ме е страх, защото това допълнително щеше да ги стресира„, разказа Скримов пред Gazzetta dello Sport.

Волейболният национал е останал впечатлен от посрещането му в залата. „Аплодисментите на публиката при стъпването ми на полето са това, което никога няма да забравя. След края на срещата получих изключително много обаждания – това наистина ме трогна. Не очаквах да е възможно да се върна толкова скоро„, разказа още Скримов.

- реклама -