Скъпо: Колко ще ни струва да отидем на ски тази година?

Скъпо: Колко ще ни струва да отидем на ски тази година? С колко ще скочат цените в зимните ни курорти? Държави от Европа и Азия се завръщат на българския пазар тази зима.

Как да пестим през зимата – Flashnews

Туризмът у нас очаква много силен зимен сезон. Големи държави от Европа и Азия се завръщат на българския пазар с 30 процента повече заявки. Туристическите услуги в зимните ни курорти няма да поскъпват с повече от 20-25%, стана ясно по време на форум, в който участва министърът на туризма Илин Димитров, съобщава БНР.

Броим 1000 лева за зимна ваканция – Flashnews

Това, което липсва в туристическата индустрия и държавната политика, насочена към нея, са позитивните послания, призна министър Димитров.

Ски зоната в Банско е готова да посреща зимните туристи, цените са конкурентни на останалите курорти в Европа, каза Мая Христоскова, управител на фирмата-концесионер, но не спести проблема с километричните опашки.

Опасно и скъпо: Деца харчат пари в нета без да знаят (Как да ги предпазим) – Flashnews

Зимните туристи в България трябва да имат обобщена информация за курортите ни – големи и малки. Например факта, че на Боровец се практикува нощното каране, каза кметът на Самоков Владимир Георгиев.

- реклама -