Дейвид Бекъм

Скъп подарък: Дейвид Бекъм купува остров на съпругата си

Дейвид Бекъм иска да подари остров на съпругата си Виктория по повод 20-атат годишнина от запознанството им. Двамата се срещнали за първи път на мач на Дейвид, а идеята за екстравагантния подарък се харесвала много и на четирите деца на двойката.

Според източник, запознат с плановете на Бекъм, британецът вече дори е започнал да оглежда островите около Карибите, където Джони Деп също има частна собственост, в търсене на мястото, което да превърне в перфектното кътче за уединени семейни ваканции, далеч от папараци и нахални фенове.

За покупката Бекъм е предвидил бюджет от 9 млн. паунда, а островът вероятно ще бъде кръстен на най-малкия син на семейството – Харпър.

„Те обаче няма да живеят като Беър Грилс – искат (на острова – бел. авт) да има и луксозен имот“, добавя още анонимният източник пред списание „Хийт“.

Според клюките желанието на футболиста да се сдобие с „частен рай“ има и още един аспект. С покупката на остров, Бекъм отчаяно искал да „надцака“ богаташа Ричард Брансън, на когото от години завиждал за частния остров „Некер“, част от Британските вирджински острови.

„Дейвид обожава идеята семейството му да си има свой собствен символ на високия социален статус, а и винаги е завиждал на Сър Ричард Брансън за това, че притежава „Некер“, твърди още източникът.

- реклама -